top of page

Om klinikken

 

Beauty Deluxe er et professionelt Medex Institut indrettet i hyggelige og afslappede omgivelser. Tina Bach åbnede Beauty Deluxe 2 april 2008 med behandling i Medex hud- og kropsplejeprodukter samt salg af produkterne. Hos Beauty Deluxe bliver der ført journal over alle kunder, og jeg giver altid en grundig vejledning i hjemmepleje tilpasset den enkeltes personlige behov.

MEDEX er en komplet serie af biomedicinske hud- og kropspleje- produkter, der udelukkende anvendes og forhandles af anerkendte og specialuddannede hudterapeuter, hvilket sikrer, at du som kunde altid er i trygge og professionelle hænder. Produkterne udvikles i MEDEX Bio Science Cosmetics egne laboratorier og af egne forskere. Medex produkter er unikke, og uanset hudtype og formål finder man altid et produkt tilpasset det individuelle behov.

Trænger du til at blive forkælet? Det bliver du hos Beauty Deluxe.  Få mulighed for at glemme hverdagens stress og jag og slap af i professionelle hænder. Det er dig, som er i centrum, fra du kommer til du går.

Jeg glæder mig til at se dig!

 

Venligst Tina Bach Lægeeksamineret kosmetolog

bottom of page